image alt

הדיי עפאים

קלאי, איש אוכל ועיתונאי ומייסדו המשותף של משק עפאים לחקלאות בת-קיימא בערבה.
במשק המודל שהקים מגדלים בעלי-חיים, ירקות ופירות תחת תקנים אקולוגיים וחברתיים מתקדמים ומביאים את התוצרת אל הקהל המקומי, מן הזרע לצלחת, בחנויות ובבתי-הקפה של המשק במרכז הארץ.
בעבר כתב הדיי את מדור האוכל במוסף "הארץ" וכיום מפרסם את מדורו העוסק באוכל של ארץ ישראל ב"כלכליסט".
בכתיבתו מרבה עפאים לעסוק בקשר בין אוכל לעולם הרוח היהודי ולמקומו של המזון בנפש האדם ואף פרסם כמה ספרים בנושא שהפכו לרבי-מכר.
מתגורר עם בת-זוגו וילדיו במשק שלהם שבעמק האלה.
אין תנאי שירות לחנות זו
x

#{title}

#{text}

#{price}